Ramaker Administraties

Een eigen bedrijf

U hebt de eerste stap naar het ondernemerschap gezet of u wilt die stap binnenkort gaan nemen. Een eigen bedrijf beginnen is voor velen een droom maar het kan ook een hele omschakeling betekenen. Bij het starten van een onderneming krijgt u met allerlei zaken te maken zoals belastingen en verzekeringen, contracten en marketing.

Arno heeft mij in mijn eerste jaren heel goed op pad geholpen en advies gegeven. Ik had mij 7 jaar geleden niet kunnen bedenken dat het nu zo goed zou gaan met mijn bedrijf! - Robin Poort

Belastingadvies voor startende ondernemers

Als (startende) ondernemer wilt u zich vooral bezighouden met uw kernactiviteit. Daarnaast zijn er echter een groot aantal aspecten waar u ook aandacht aan zult moeten besteden.

Kennis en ervaring

Het opzetten van een eigen bedrijf kost veel tijd en energie. Belangrijk is om bepaalde zaken te kunnen overlaten aan iemand met kennis en ervaring, zodat u bezig kunt zijn met hetgeen waar u goed in bent. Administratiekantoor Ramaker helpt u graag bij de overige zaken.

Zakenrelaties zijn erg belangrijk Vooral als startende ondernemer is het belangrijk om een goed netwerk van professionals om je heen te hebben. Lees daar hier meer over.